Автентичните лидери са рядък и ценен актив в света на бизнеса. Те са

...
Автентичните лидери са рядък и ценен актив в света на бизнеса. Те са
Коментари Харесай

Какво прави автентичните лидери успешни

Автентичните водачи са рядък и ценен актив в света на бизнеса. Те са същински, транспарантни и поредни. Тези водачи имат способността да въодушевяват и стимулират другите да дават най-хубавото от себе си. Но какво отличава достоверните водачи от останалите? Какви качества и характерности имат, които им разрешават да бъдат толкоз ефикасни? Ето четири неща, които достоверните водачи вършат извънредно добре:
Спазват поетите задължения
Автентичните водачи схващат какъв брой е значимо да държат на думата си и да следват уговорките, които са поел. Те са надеждни и заслужаващи доверие. Този вид водачи вършат всичко по силите си, с цел да изпълнят обещанията си. Като съблюдават уговорките си, те построяват престиж и доверие в своя екип и измежду сътрудниците си.
Не търсят утвърждение или валидация на база известност
Автентичните водачи имат смелостта да вършат това, което е вярно, даже и това да не е най-лесният или най-популярният избор. Те не се поддават на външен напън или мненията на другите и пазят твърдо своите полезности и вярвания. Отстоявайки това, в което имат вяра, те въодушевяват другите да създадат същото.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР